Myymälä

Alemaa.fi outlet myymälä

osoite: 

kauppaneuvoksentie 10

63400 Alavus asema

puh. 0505184669Tuotteiden takuuKaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Tätä pidemmät takuut on ilmoitettu tuotekohtaisesti erikseen tuotteen tiedoissa.


Takuu-aika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä ja kestää kuitissa määritellyn ajan kuukausina. Mahdollinen tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuta.


Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. alemaa/tenwex oy voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.


Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaanlukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia.


Tenwex Oy pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön/huollosta aiheutuvat kulut, Tenwex Oy käsittelykulut ja logistiset kustannukset.


Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.


Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai kuriirilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia).


 


Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluun.


 
Tuotteen palauttaminen
Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.


Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.


Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena. tuotteen pitää olla uudelleen myytävässä kunnossa.


 


 


"Kuluttajalla on oikeus kokeilla etämyyntituotetta kotona, koska ostopäätös tehdään yleensä vain kuvan ja tekstin perusteella eikä tuotetta voi silloin tutkia. Pääsääntö on, että kokeilun ja tutkimisen voi tehdä kuten myymälöissä. Tuotetta ei kuitenkaan saa ryhtyä käyttämään."


 
Otathan yhteyttä meihin takuu/palautus asioissa: tenwexoy@gmail.com
Kaikille jotain
9,95 €
69,95 €
120,00 €
19,95 €
12,95 €