Toimitus ja maksuehdot:

Meillä maksut välittää Checkout Finland Oy


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Lisää maksu tapoja ja niiden ehdoista löydät tästä linkistä :  https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot)


Toimitusehdot:


Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Varastosta löytyvälle tuotteelle toimitusaika on 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä alemaa.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse tenwexoy@gmail.com tai puhelimitse 0505184669

4.Alemaa.fi verkkokauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy . Vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tilaukset pyrimme käsittelemään 24h tilauksesta. Tuotteidemme toimitusaika on asiakkaalle 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.2. Toimitustavat

- Nouto alemaa.fi myymälästä  0€

- Nouto lähimmästä Postista tai automaatista 7,90€

- Postin kotipaketti(toimitetaan koti ovelle)   15,50€

Yli 200€ tilaukset ilman toimitusmaksuja


Posti Kotipaketti tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Voit seurata lähetyksen etenemistä OmaPosti-sovelluksen kautta. 

Toimitusajankohdasta sovitaan kanssasi. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.


Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.


3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Lisäksi tuotteen tulee olla ehjässä alkuperäispakkauksessa, jotta se voidaan laittaa uudelleen myyntiin. Jos tuotteeseen tai tuotepakkaukseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, kuluttaja joutuu vastaamaan tavaran arvon alenemisesta.

Jos asiakas tilaa väärän tuotteen ja tämä palautetaan, niin tällöin asiakkaalle jää maksettavaksi palautuksesta aiheutuneet toimituskulut.

Palautuksesta tulee ilmoittaa aina ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen tenwexoy@gmail.fi tai puhelimitse numeroon 0505184669

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Asiakaspalautus /Tenwex Oy/alemaa.fi Kirkkotie 4 63300 Alavus

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

   

- Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)

-Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero )

-  Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille / perutetaanko lasku vai toivotteko, että lähetämme uuden tuotteen tilalle.

-  Haluatteko vaihtaa tilalle kokonaan toisen tuotteen.

-Mikäli tilaus on maksettu verkkomaksuna, pyydämme ilmoittamaan tilinumeron IBAN-muodossa, minne hyvitys suoritetaan palautuksen saavuttua varastoon takaisin.


Pyydä ja säilytä palautuksesta kuitti jossa on paketin seurantatunnus, jotta pääsemme tarvittaessa seuraamaan lähetystäsi, kunnes paketti on saapunut meille. Näin et ole vastuussa paketista, jos se katoaa kuljetuksessa.

Huomioithan, että palautuksesta aiheutuvaa mahdollista hyvitystä ei voida tehdä, ellei mukana tule yhteystietoja tai tilaustietoja, jolle palautuksen voi kohdistaa.

Tilauksiin liittyvät mahdolliset hyvitykset suoritetaan asiakkaille 7 arkipäivän sisällä.

Postin palautuskoodi on 646154.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Mikäli tilaus palautuu takaisin, tilauksen yhteydessä syntyneitä toimituskustannuksia emme maksa takaisin, koska kaupalle on kertynyt kustannuksia.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  tenwexoy@gmail.com tai soittamalla 0508184669

Kaikille jotain
7,95 €
17,95 €
14,95 €