Fisher-Price Code-a-pillar opettavainen mato
Fisher-Price Code-a-pillar opettavainen mato Fisher-Price Code-a-pillar opettavainen mato Fisher-Price Code-a-pillar opettavainen mato

Fisher-Price Code-a-pillar opettavainen mato

Fisher Price
39,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tuotenumero 88796124844

Fisher-Price Code-a-pillar


Fisher-Pricen Code A Pillar on suloinen robottitoukka, joka tarjoaa hauskaa aivojumppaa ja hyödyllistä ongelmanratkaisua. Toukassa on irrotettavat nivelet, joissa erilaisia symboleita.


Lapsi voi ohjailla toukan liikkumista yhdistämällä osat eri tavoin. Lapsen painettua ON-nappia toukka alkaa liikkua nuolten osoittamalla tavalla. Toukan liikkuessa osat hohtavat yksitellen, mikä auttaa lasta ymmärtämään yhteyden valittujen osien ja liikkumistavan välillä.


Lapsen opittua Code A Pillar -toukan toimintatavan voidaan seuraavaksi ottaa käyttöön mukana tuleva punainen ja vihreä laatta. Lapsen tulee yrittää muodostaa koodi, joka vie toukan vihreältä laatalta punaiselle laatalle. Lapsi voi myös keksiä omia tehtäviä ja haasteita. Lataa sovellus saadaksesi lisää hauskaa tekemistä! Fisher-Pricen Code A Pillar on innovatiivinen ja hauska lelu, joka kehittää lapsen loogista ajattelua leikin lomassa. Sopii yli 3-vuotiaille.

Arvostelut 0 arvostelua