Vedenpuhdistusaine Seaklear 1 L
Vedenpuhdistusaine Seaklear 1 L

Vedenpuhdistusaine Seaklear 1 L

12,95 €
Sisältää alv. 24 %

SeaKlear: Kristallinkirkasta uimavettä luonnollisesti

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tuotenumero 5704841017368

Vedenpuhdistusaine Seaklear 1 L, Swim&fun

SeaKlearia käytettiin alun perin sameiden luonnonvesien kirkastamiseen vedenalaista valokuvausta varten. Siksi SeaKlear on puhtaasti luonnontuote, joka ei aiheuta vahinkoa ympäristölle.
SeaKlear kirkastaa veden muutamassa minuutissa. Uima-altaissa se vähentää myös kloramiinien muodostumista, joita kutsutaan puhekielessä yhdistetyksi klooriksi. Yhdistetty kloori voi aiheuttaa ärsytystä silmissä ja nenässä. Käyttämällä luonnollista SeaKlearia voit itse asiassa vähentää kloorin kulutusta jopa 40%.

SeaKlear poistaa samalla öljyn, voidejäämät ja muut epäpuhtaudet ja estää näin kosmetiikan ja saippuan aiheuttaman vaahtoamisen. SeaKlearistä on myös hyötyä vedensuodatusjärjestelmälle, sillä se ehkäisee öljyjäämien aiheuttamat tukokset suodattimessa. Lisäksi SeaKlear-suodatin pysyy puhtaana ja tehokkaana paljon pidempään.
Swim & Fun SeaKlear sopii patruuna-, Filterballs- ja hiekkasuodatusjärjestelmiin.

Käyttöohje: SeaKlear tekee sameasta vedestä kirkasta ja vähentää kloramiinien (yhdistetyn kloorin) muodostumista. SeaKlear kiteyttää öljy- ja kosmeettiset jäämät ja estää vaahdon ja kerrostumien muodostumisen. Sekoita SeaKlear veteen puhtaassa muoviämpärissä ennen käyttöä. Lisää ensin vesi! Kaada liuos altaan veteen reunaa pitkin kiertopumpun käydessä.
Annostus: 25 ml / 2 000 litraa vettä viikossa. Lisää useammin sesonkiaikana. Sisältää luonnollista meripolysatsidia (kitosaania). SeaKlearin pH on 3,5-4.
Suodatinpatruunat, Filterballsit ja muut suodatinmateriaalit on suojattu öljytukoksilta. SeaKlear on suunniteltu käytettäväksi altaissa, porealtaissa ja altaissa, joissa on puhdistusjärjestelmä ja suodattimet.
Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Arvostelut 0 arvostelua
Alemaassa on ainainen ale