Uima-allas Start-Set, kloorillinen
Uima-allas Start-Set, kloorillinen

Uima-allas Start-Set, kloorillinen

49,95 €
Sisältää alv. 24 %

Sarja sisältää kloorikäynnistysaineen veden desinfiointia varten ja testiliuskat

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tuotenumero 5704841017924

Pool Start-sarja auttaa helposti alkuun uimakauden alussa. Sarja sisältää kaikki tarvittavat hoitoaineet allasveden pitämiseksi puhtaana ja kutsuvana. Mukana on myös havainnollinen ja paljon tietoa sisältävä opas.

Sarja sisältää kloorikäynnistysaineen veden desinfiointia varten ja testiliuskat, jotka testaavat helposti pH- ja klooritason. pH-Plus- ja pH-Minus-tasoja käytetään pH-tasojen säätämiseen ja KlarPoolia pinnoitteiden ehkäisyyn.

Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Klor Starter on nopealiukoinen ja pH-neutraali rae, jota käytetään altaan täyttyessä sekä jatkuvaan klooraamiseen uintikauden aikana.
Pool Test Stripseillä pH- ja klooripitoisuus voidaan mitata nopeasti ja helposti. Tulos voidaan lukea helposti säiliöstä.
Optimaalinen klooripitoisuus on välillä 0,5 - 1,0 mg/l.

Liian korkea pH-arvo (kova vesi) säädetään pH Miinuksella ja liian matala pH-arvo (pehmeä vesi) säädetään pH-Plussalla. Ihanteellinen pH-arvo on välillä 7,0-7,4.
KlarPool pitää veden kirkkaana estämällä mikro-organismien kehittymisen, jotka voivat muodostaa pinnoitteet uima-altaaseen.
Pool Start -setti sisältää myös käyttöoppaan, jossa on helppo vaiheittainen opas, joka kertoo, miten saat kristallinkirkasta uimavettä.

Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, lukittuna ja lasten ulottumattomissa, kuivassa suojattuna pakkaselta sekä suoralta auringonvalolta.

Arvostelut 0 arvostelua
Alemaassa on ainainen ale