Uima-altaan moneteho 200g tabletti, 5kg
Uima-altaan moneteho 200g tabletti, 5kg

Uima-altaan moneteho 200g tabletti, 5kg

79,95 €
Sisältää alv. 24 %

Multi-klooritabletit joita käytetään veden jatkuvaan ylläpitoon. tabletit sisältävät: Hitaasti liukeneva kloori, hiutaloittamisaine ja kovuuden stabilointiaine.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tuotenumero 5704841017108

Uima-altaan moneteho 200g tabletti, 5kg

Multiklor-tabletti on yhdistelmätabletti allasveden jatkuvaan hoitamiseen. MultiKlor-tabletit sisältävät: Hitaasti liukenevaa klooria, joka huolehtii allasveden jatkuvasta desinfioinnista, saostusainetta, joka kirkastaa samean allasveden keräämällä pienet hiukkaset suuremmiksi ja siten suodatinjärjestelmään paremmin jääviksi hiutaleiksi, sekä veden kovuuden stabilisaattorin, joka ehkäisee kalkin ja mineraalien saostumista allasvedessä.

Sijoita 1 Multiklor Maxi tab 20 000 vesilitraa kohden kelluvaan klooriannostelijaan tai suoraan pintakaivoon. Multiklor tulee yhdistää Klor Starter -sokkikäsittelyyn säännöllisesti.

 

Annostelu: Lisää 1 tablet 20.000 litraan vettä. Kun tabletit ovat liuoneet 10%: iin normaalikoostaan, lisää uusia tabletteja. Laita tabletit altaan pintapuhdistaijaan.

Huomaa, että kloorinkulutus voi vaihdella veden lämpötilan, sen mukaan kuinka usein ja pitkään kylvetään sekä sään mukaan.  Varmista, etteivät kemikaalit kastu säilytyksen aikana.

Arvostelut 0 arvostelua
Alemaassa on ainainen ale