Uima-altaan starttisetti, Klooriton
Uima-altaan starttisetti, Klooriton

Uima-altaan starttisetti, Klooriton

69,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kloorivapaa aloituspakkaus, jolla puutarha-altaiden uimavesi pysyy puhtaana ja houkuttelevana.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tuotenumero 5704841017993

Pool Start-sarja auttaa helposti alkuun uimakauden alussa. Sarja sisältää kaikki tarvittavat hoitoaineet allasveden pitämiseksi puhtaana ja kutsuvana. Mukana on myös havainnollinen ja paljon tietoa sisältävä opas.
Pakkaus sisältää OxyChockia veden desinfiointia varten sekä testinauhoja, joilla voit helposti testata veden jotta pH- ja Active Oxygen tasot. Lisäksi sarja sisältää pH-Plus- ja pH-Minus-sarjat, joita käytetään pH-tason säätämiseen, ja Aktivaattorin, joka pidentää ja tehostaa desinfioivaa vaikutusta.

OxyChock-rakeita käytetään kloorittomaan sokkidesinfiointiin uimakauden alussa tai huonolaatuisen veden parantamiseen. Allasta voi käyttää melko pian tuotteen lisäämisen jälkeen. Ylläpitävään desinfiointiin käytetään OxyChock-rakeita yhdessä Aktivaattorin kanssa, joka pidentää ja tehostaa merkittävästi Active Oxygen desinfioivaa vaikutusta.
Pool Test Stripseillä pH- ja klooripitoisuus voidaan mitata nopeasti ja helposti. Tulos voidaan lukea helposti säiliöstä.

Liian korkea pH-arvo (kova vesi) säädetään pH Miinuksella ja liian matala pH-arvo (pehmeä vesi) säädetään pH-Plussalla. Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Arvostelut 0 arvostelua
Alemaassa on ainainen ale
työkalut
24,95 €
18,95 €
-40.2%
Outdoor Taittoveitsi 260 mm
Outdoor Taittoveitsi 260 mm
5,95 € 9,95 €
4,95 €
9,95 €